Travessera Carrer Tarragona, S/N, Batea 977 43 03 63 secretaria@fundacioterraalta.com
Super User

Super User

Divendres, 16 abril 2021 19:56

Servei de Nutrició

Servei de Nutrició Clínica i Esportiva

Divendres, 16 abril 2021 19:04

Últim dia de celebració 20è aniversari

Per finalitzar la setmana de celebració del 20è aniversari.

Divendres, 16 abril 2021 18:31

Servei de Psicologia

Dins del nostre servei de psicologia oferim a les persones col·laboradores dos tipus de sessions. En aquestes imatges us expliquem en què consisteix cada una!
Pròximament us anirem informant de les temàtiques de les sessions grupals i de la seva metodologia?
Podeu contacter amb nosaltres: 977 43 03 63
 
Divendres, 16 abril 2021 18:30

Taller sobre l'ansietat

Durant la primera xerrada grupal del servei de psicologia tractarem el tema de l’ansietat i els atacs d’angoixa.
? L’ansietat o angoixa és una emoció que tothom experimenta alguna vegada davant de determinades experiències de la vida.
Apareix per fer front a una situació que la persona percep com una amenaça per la seva seguretat, o la dels seus, i intenta reduir les conseqüències negatives que pot produir. És, per tant, una reacció natural d’alarma davant de la percepció d’un perill potencial o d’una pèrdua de control sobre l’entorn.
Malgrat això, en alguns casos l’ansietat pot arribar a esdevenir un trastorn. Això passa quan les persones afectades l’experimenten excessivament intensa o freqüent, davant de situacions quotidianes que no haurien de produir-ne, i se senten incapaces de controlar-la. Aquesta ansietat interfereix en la realització de les activitats de la vida diària i minva l’autonomia de la persona.
? Deixem en les imatges l’index del taller!
? Per més informació contacteu amb nosaltres: 977 43 03 63
 

Per realitzar aquestes sessions, personalitzem cada activitat per garantir que cada un d’ells i elles puguin treballar per aconseguir els seus objectius i alhora puguin gaudir de l’activitat i l’esforç!

No solament treballem l’atenció i la concentració! Fent aquest tipus d’activitats també potenciem la orientació espacial, la motricitat fina, la memòria, les funcions executives, etc ?

Bon inici de setmana a totes i tots, una forta abraçada ?

? Podeu contactar amb nosaltres si teniu alguna consulta: 977 43 03 63

Divendres, 16 abril 2021 18:28

Emocionari

Dins del servei de psicologia s’obre una nova rama, parlar de les empcions pròpies i alienes. És molt important pel benestar físic, psíquic i social, parlar de les emocions per identificar-les, gestionar-les, entendre-les i acceptar-les.

Dissabte, 03 abril 2021 16:37

+ 20è Aniversari

Durant tots aquests anys hem donat servei a molta gent amb la màxima cura, dedicació i professionalitat i sempre treballant amb la il•lusió d’aconseguir el benestar màxim dels nostres usuaris. Aquest procés no ha estat fàcil, han existit entrebancs, però en tot aquest temps podem dir que la Fundació ha ajudat a moltes famílies que han confiat i confien en la nostra empatia i dedicació, principalment al col•lectiu de la gent gran i familiars. Aquesta és la nostra satisfacció més gran, pensar en aquesta trajectòria, per això volen seguir celebrant aniversaris amb nous projectes, amb noves il•lusions, adaptant-nos com sempre al que demana el nostre entorn, com hem fet als temps actuals, ara la pandèmia que ens envolta i a les circumstàncies que ens toca viure.
Volem agraïr com sempre a les persones que durant tots aquests anys ens han ajudat i han col•laborat, al personal que ha treballar i que treballa actualment a la Fundació, a la junta directiva i a tots aquells que han fet possible i han donat vida i recolzament a aquest gran projecte humà.
✨ FELIÇ ANIVERSARI ✨
El patronat.
 
foto4
 
foto3
Dissabte, 03 abril 2021 16:34

Servei de Nutrició

Quan tenim un problema de cor anem al cardiòleg, no? però quan tenim un problema amb l’alimentació... per què no anem a un/a nutricionista? ?
Des de la Fundació continuem ampliant serveis i ara apostem per incloure al nostre equip de professionals una Nutricionista
Dissabte, 03 abril 2021 16:33

Celebració 20è aniversari i premis

Aquest video és un recull de fotografies de la Jornada d’Alzheimer del 2009 i dels premis que ha rebut la Fundació!

Dissabte, 03 abril 2021 16:31

Celebració 20è aniversari

Seguint la celebració del 20é aniversari de la Fundació Terra Alta, us compartim un recull de moments durant aquests anys ✨
Esperem que us agradi molt! Moltes gràcies a tots i totes per les felicitacions
Pàgina 1 de 3