Travessera Carrer Tarragona, S/N, Batea 977 43 03 63 secretaria@fundacioterraalta.com

  

El preu de la plaça privada té com referència, el valor d'una plaça pública marcada pel Departament de Treball, Afers Socials i Família. Pel que fan a les ultimes, hi ha usuaris que paguen 0%, el Departament assix el valor total.

A més a més de l'estada permanente, també n'oferim d'esporàdiques. Per a més informació no dubti en posar-se en contacte amb el 977 43 03 63 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

FORMULARI DE CONTACTE

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE FUNDACIO TERRA ALTA SEGLE XXI

Finalitats: Respondre  a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació:  Consentiment de l'interessat. Destinataris:  No estan previstas cesiones de dades. Drets:  Pot retirar el seu consentiment a qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (Delegat de Protecció de Dades) Información adicional:  Podeu ampliar la información a l'enllaç d ' Avisos Legales .

☐  Accepto rebre informació comercial, fins i tot per correu electrònic.

☐  He llegit i accepto la  Política de Privacitat .

BUTLLETÍ INFORMATIU:

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE TERRA ALTA SEGLE XXI

Finalitats: Tramesa del nostre butlletí comercial i de comunicacions informative i publicitàries sobre els nostres serveis o activitats que siguin del vostre interès, també per mitjans electrònics Drets:   Podeu retirar el consentiment in qualsevol moment, igual com accedir, rectificar, suprimir les vostres dades, i altres drets, a  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ( Delegat de Protecció de Dades) . Información    adicional:  Podeu ampliar la informació a l'enllaç de  Política de privacitat . 

 He llegit i accepto la  Política de privacitat .

Fes-nos arribar el teu missatge

 

Teléfon

 

977 43 03 63

 

Adreça

Travessera Carrer Tarragona, S/N, Batea